02.03.2018

Skupaj s Helen Doron English Ljubljana – angleščino, ki jo otroci obožujejo – bomo odkrili zgodbo uporniškega PETRA ZAJCA! Na BREZPLAČNI angleški otroški delavnici, ki se prične ob 9.30, bomo spoznali njegov domači jezik, se potopili v svet pravljic in zabavali s poslikavami obraza. Ob 11.00 pa nas čaka HELEN DORON PREDPREMIERA filma (sinhronizirano) skupaj z RADIO EKSPRES in Center Interspar Vič! Po filmu pa nas čaka še korenčkovo presenečenje! ;) Vstopnice za projekcijo so že na voljo! Rezervacija pa je možna na 083 807 068.

Angleške otroške delavnice so primerne za otroke vseh starosti, saj metoda Helen Doron English temelji na naravnem učenju, kjer otroci skozi glasbo, ples in igre spoznajo jezik, ne da bi ob tem sploh zaznali, da se učijo.

»Once upon a time in a beautiful wood there lived a rabbit named Peter with a blue jacket and no pants.«
by PETER RABBIT

Navihan in uporniški Peter Zajec bo iz knjižnih strani, na katerih že 114 let navdušuje generacije po vsem svetu, skočil na veliko platno! V prepoznavnem modrem suknjiču in brez hlač bo se skupaj s prijatelji zapostavil novemu lastniku vrta in začela se bo smeha polna borba za hrustljavo zelenjavo. :) Pazite na svoje vrtne pridelke - Peter ni tipični zajec iz pravljic, ki so vam jih pripovedovale mame in babice. On je zajec, ki bo vzbudil vašo uporniško plat in željo po nori zabavi!

S HELEN DORON V KINO = kako sodelovati v nagradni igri, v kateri lahko zadenete vstopnice za predpremierni ogled Petra Zajca, izveste na: Helen Doron


<< ARHIV NOVIC