16.11.2017

praznicno-fotografiranje-kgb-voscilo_1510835907.jpg

Za naše zveste obiskovalce smo v Kinu Gledališču Bežigrad pripravili praznično fotografiranje vaših malčkov! Profesionalne fotografije so čudovit spomin, obenem pa
enkratna ideja za božično-novoletne voščilnice in kartice. Simpatične trenutke bo v objektiv ujel profesionalni fotograf Matic Kremžar.


Praznični foto studio bo v Kinu Gledališču Bežigrad, na Linhartovi 11 v Ljubljani, obratoval v nedeljo, 10. 12. 2017 od 9. do 18. ure in v ponedeljek, 11. 12. 2017 od 12.
do 19. ure. Natančen razpored fotografiranja boste po poslani prijavi prejeli v potrditvenem sporočilu. Prijave sprejemamo do 5. 12. 2017 oziroma do zapolnitve vseh razpoložljivih terminov.

Za vsako izbrano opcijo prejmete 3 posnetke (1 posnetek z napisom SREČNO 2018 in 2 posnetka brez napisa). Vse posnetke prejmete v jpg. formatu na vaš elektronski naslov v roku 7 dni. Fotografiranje traja nekaj minut oziroma toliko časa, da fotograf naredi odličen posnetek. Ob dogovorjenem terminu naj bo malček pripravljen za fotografiranje, zato pridite na lokacijo pravočasno. Za dobro razpoloženje bodo skrbele tudi naše animatorke. Oblačila naj bodo udobna, prosimo, upoštevajte, da bodo otroci v samem studiu bosi. V kolikor želite, ima lahko malček oblečen tudi svoj kostum. Pred fotografiranjem morate oddati izpolnjen in podpisan obrazec (dobite ga
neposredno na lokaciji), s katerim soglašate s fotografiranjem in v katerem so navedeni vsi potrebni podatki za dostavo fotografij.

Prijave sprejemamo na trzenje@4ljubljana.si, s pripisom PRAZNIČNO
FOTOGRAFIRANJE.


Vaša prijava mora vsebovati sledeče podatke:
• izbran datum fotografiranja in okviren termin (uro);
• izbrano opcijo fotografije oziroma fotografij (opcija A, B, C, D oziroma kombinacije);
• ime in starost malčka oziroma malčkov;
• ime in priimek starša/skrbnika;
• kontaktni podatki (telefon, e-mail).


A. FOTOGRAFIJA ENEGA OTROKA: 35 EUR
B. FOTOGRAFIJA VSAKEGA NASLEDNJEGA OTROKA IZ ISTE DRUŽINE (vsak otrok ima svojo fotografijo): 25 EUR
C. SKUPNA FOTOGRAFIJA BRATCOV IN SESTRIC: 35 EUR
D. DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA (s predhodno samostojno fotografijo enega ali več otrok): 35 EUR


<< ARHIV NOVIC