Novice

SMRKCI - otroška premiera, sobota 25.3. ob 11.uri

16 marec

Vabimo vas na otroško premiero risanke SMRKCI: SKRITA VAS, ki bo v soboto 25.3.2017 ob 11:00 uri v Kino Gledališču Bežigrad. Pred premiero se bodo otroci zabavali na otroški delavnici, kjer bodo skupaj s smrkci izdelovali smrčko vas, se spreminjali v prave smrkce in pekli smrkastične modre palačinke! Pričetek dogajanja že ob 9:30 uri! Čakajo vas lepe nagrade.Pokrovitelj premiere je Center Interspar Vič.

Preberi več

čestitke ob dnevu žena

08 marec

Danes vsem dekletom častimo sladoled. Namesto rožice. Čestitke ob dnevu žena od veh nas, KGB fantov

Preberi več

Brezplačna počitniška projekcija Srečno Kekec: 28.2. ob 17:00

25 februar

Za vse otroke ki uživajo na zasluženih počitnicah, smo pripravili predvajanje prvega slovenskega barvnega filma Sečno Kekec. Še en film, ki ga vsi poznamo, a le redki so tisti, ki so ga dejansko videli v takšnem formatu kot si ga zasluži. Torej na velikem platnu, v pravi kinodvorani, s pravim zvokom. Oglejte si film Srečno Kekec skupaj z vašimi otroci, pokažite jim legendarno filmsko zgodbo iz slovenskih planin. Brezplačnih vstopnic ni možno rezervirati, na voljo so na blagajni kina.

Preberi več

Brezplačna projekcija ob 40-letnici filma Sreča na vrvici: 2.3. ob 17:00

25 februar

Vsi smo že gledali ta legendarni mladinski film. Toda ali ste ga gledali v kinu, na velikem platnu, s pravim zvokom, v udobnih kino sedežih, s kokicami v rokah? Skoraj gotovo niste. Dragi naši, med zimskimi počitnicami smo se odločili, da damo temu kultnemu filmu možnost, da se pokaže v svojem največjem formatu. In ne samo to, vstopnice so brezplačne! Kino časti! Rezervacij tokrat ni, prosimo vas, da brezplačne vstopnice vzdignete na blagajni od sobote naprej. Priporočamo čim prej, saj vlada veliko zanimanje. Povabite svoje prijatelje, pripelji...

Preberi več

Dogajanje na pustno soboto

25 februar

Tokrat dopoldanska otroška delavnica odpade, saj nas popoldan čaka vodeno otroško rajanje s strani naših KGB animatork. Vse maske, ki bodo prišle na ples in odšle na premiero risanke Snežna kraljica 3, bodo v žrebu za glavno nagrado, letno kino vstopnico za ogled vseh risank v našem kinu. Čakajo pa vas še ostale nagrade in pravo pravljično vzdušje.

Preberi več